ŽUPNA KATEHEZA

S posljednjim tjednom svibnja završili smo ovogodišnju katehetsku godinu. Pred nama su posljednji tjedni školske godine pa treba ugrijati stolicu za što bolju završnu cijenu. Tako ćemo u nedjelju 16. lipnja, misnim slavljem u 8,30 sati, Bogu zahvaliti na uspjesima u katehetskoj i školskoj godini.

Zahvaljujem vama OČEVI i MAJKE što ste, spominjući se danog obećanja na krštenju djeteta …time se obvezujete da će te ga odgajati u vjeri kako bi živjelo prema Božjim zapovijedima…, prepoznali važnosti kateheze. Veliko HVALA izričem našim katehisticama i katehistima na zauzetoj i odgovornoj suodgovornosti odgoja djece u vjeri, na vremenu i ljubavi po kojoj ste osobno iskustvo vjere nesebično prenosili onima koji su vam bili povjereni. Na kraju HVALA i vama draga DJECO što ste svojim redovitim dolascima učinili korak bliže Bogu.

Na nama, prijateljima Isusovim, je da oko njegova oltara svake nedjelje na sv. misi pokažemo koliko mi gori srce dok nam Isus lomi i daje da blagujem njegovo Tijelo. Neka nam posijanu Božju riječ u srcu dobri Bog čuva od svake napasti i sumnje!